Over ons

Home / Over ons

Over ons

De nummer 1 in Nederland

Nadat we in 2021 Airco Montage Nederland hebben opgericht, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste airco installateurs van Noord-Nederland.

Als bedrijf staan we voor kwaliteit met een aangename klimaatbeheersing. Kwaliteit betekent bij ons niet alleen dat we de beste airco’s installeren, maar ook dat we persoonlijk contact onderhouden.

Persoonlijk contact

Bij Airco Montage Nederland vinden wij persoonlijk contact het allerbelangrijkste. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek, of u bent van harte welkom voor een bak koffie bij ons in de sbowroom.

Kwaliteit

Onze airco’s kunnen zowel verwarmen als verkoelen en zijn van hoge kwaliteit. We leveren onder andere airco’s van de merken Kaisai en Mitshubishi en al onze airco’s zijn voorzien van de benodigde certificaten.

Airco-Montage-Nederland_10

Ons team

Hessel Zanen

Pim van der Sluis

Twan Moerkerk

Remko Groenwold

U kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies en een bak koffie!

Airco montage nederland

Airco montage

Naast een aangename temperatuur kunnen onze airco’s ook zorgen voor minder energiekosten. Maak thuis of op het werk gebruik van onze airco’s, die kunnen verkoelen en verwarmen. Wilt u meer informatie? Vraag hieronder een vrijblijvende en gratis offerte aan!

” De tevredenheid van onze klant staat altijd op nummer 1. Daarom leveren wij de beste producten en hebben we goed contact met onze klant. “

Effectieve communicatie

Bij ons bent u verzekerd van een snelle en duidelijke communicatie.

Werk van hoge kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van airco’s en bezitten het BRL 200 certificaat. Ook zijn onze airco’s van de beste kwaliteit.

Snelle afhandeling

Wij nemen direct na uw offerte-aanvraag contact met u op. Zo kunt u uitgaan van een snelle afhandeling van de montage van uw airco.

Persoonlijk contact

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk. Daarom kunt u ons voor alles telefonisch bereiken, maar bent u natuurlijk ook op kantoor welkom voor een kop koffie.